ESMTK Jégkorong Szakosztály hivatalos honlapja

ESMTK jégkorong utánpótlás, női, férfi, kezdők oktatása minden korosztályban Korcsolya és jégkorong oktatás, felzárkóztatás, felkészítés, versenyeztetés ( Pesterzsébet Jégcsarnok, 1201. Budapest, Zodony utca 1. )

 

A szakosztályról és az egyesületről

esmtk_logo_eredeti.jpg

Az ESMTK ( Erzsébeti Spartacus Munkás Testgyakorlók Köre  ) 1909-ben alakult, egyike a legrégebbi magyar sportegyesületeknek.

Elnök : Harót János 

Az egyesületnek több szakosztálya is van, NB III-as labdarúgó csapata, nagyszámú labdarúgó utánpótlása, sikeres birkózó szakosztálya és egyéb más szakosztályok is ( RSG, vízilabda, úszás, szinkronúszás, kézilabda stb. )

Az egyesület üzemelteti a XX.ker. Ady E. utcai labdarúgó stadiont, a Zodfony utcai labdarúgó edzőpályákat, a Jégcsarnokot, az Uszodát és a Kisduna parton lévő evezős vizitelepet.

 

 Jégkorong szakosztály

2011 június végén az ESMTK közgyűlésén megalakul az Erzsébeti Spartacus MTK egyesület keretein belül a Jégkorong szakosztály.

Női és amatőr felnőtt férfi szakág versenyeztetésével kezdődött az első idény.

Azóta minden évben indítottunk csapatokat a bajnokságokban. 

2011-2012 idényben női csapattal vettünk részt a bajnokságban.

2012-2013 évben újra csak női csapattal indultunk, amelyikkle a női OB II bajnokság bajnoki címét szereztük meg.

A 2013-2014 idényben nem indult női csapat, viszont hérom férfi csapatot indítottunk, az OB III, az OB IV és a TAJB küzdelmeiben. TAJB csapatunk ebben az évben bajnoki címet szerzett. Megalakult az utánpótlás csapat is, az U-10 korosztály márbemutatkozott  a bajnokságban.

A 2014-2015 szezonban egy U-10 mini csapattal, egy OB III csapattal, két OB IV csapattal és egy AHL amatőr csapattal vettünk részt a bajnokságokban. Megalakult az OB II csapat is, akikkel egy OB II kupán vettünk részt.

A 2015-2016 szezonban egy U-10, egy U-12 csapattal indultunk az utánpótlás bajnokságokban. OB III-ban és OB IV-ben 1-1 csapatunk indult, az AHL2 amatőr bajnokságban pedig két csapattal indultunk.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 69
Tegnapi: 92
Heti: 633
Havi: 776
Össz.: 179 233

Látogatottság növelés
Oldal: Az egyesületről
ESMTK Jégkorong Szakosztály hivatalos honlapja - © 2008 - 2018 - esmtkhoki.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: esmtk hoki - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »